20
Maj
2016
Ugemenu maj 2016
Skrevet af KarenUhh, det er maj, og det har været temmelig koldt og temmelig varmt, og det har kæntret mine madplaner flere gange, fordi vi fx ikke gad spise syvsuppe i 25 graders varme. Men den skal med, suppen, for den er skøn og det er nu, brædenælder og skvalderkål og alt det andet ukrudt bare skal spises, inden de andre lækkerier tager over. Aspargesene, fx, der lige pludselig vælter frem, og også kan bruges på en pizza eller erstatte sukkerærterne i middagssalaten. Grønkålen er ved at gå i blomst for alvor, men man kan stadig høste nye blade, stængler og blomster til en gang lynstegt grønkål.
Grøn rispande

Pasta med persille- og rucola-pesto

Grønne asparges med kikærte-polonaise

Syvsuppe

Lynstegt grønkål med pinjekerner og rosiner
og pasta

Fut-salat med asparges

Pizza

Grøn rispande

Pasta med persille- og rucola-pesto

Grønne asparges med kikærte-polonaise

Syvsuppe

Lynstegt grønkål med pinjekerner og rosiner
og pasta

Fut-salat med asparges

Pizza
Tilføj kommentar