Om Karens Univers

Hej! Jeg hedder Karen (overraskende nok ...) og Karens Univers er min digitale legeplads. Det startede for mange år siden med et ønske om at have et sted at placere mine opskrifter, madplaner, citater, digte, gode links og andet, man sådan lige kunne få brug for at slå op eller henvise til.

Det har skiftet udseende, platform og fokus mange gange undervejs, senest sommeren 2023, hvor jeg nærmest er startet forfra.

Hverdagen deler jeg med min mand gennem mere end 30 år - børnene er forlængst flyttet hjemmefra, men kigger stadig forbi til frokost og brætspil i ny og næ. Vi bor mellem to motorveje i det nordlige Sjælland (men har ingen bil) i et efterhånden lidt for rummeligt rækkehus med en frimærkestor have, som jeg har udvidet med en noget større af slagsen hos den lokale haveforening. For jeg elsker at pusle med jord og planter og har en særlig forkærlighed for de planter, der kan spises.

Og det hænger jo meget godt sammen med en anden af mine hobbyer - at nusse rundt i et køkken med plantebaserede, spiselige kreationer, selvom det er lidt udfordret af, at jeg er glutenoverfølsom. Der er nu ikke noget bedre end et lækkert hjemmelavet måltid mad af råvarer, man selv har dyrket eller samlet.

Når jeg ikke står i grønsager til op over begge ører, bruger jeg min opmærksomhed og indføling på at løsne spændinger i krop og sind for mine klienter i min klinik, Det Blide Tryk og på mine yogahold hos Underground Yoga.

Comments powered by CComment